Svensexa med Volleyboll

Tjenare bloggen,

Hoppas ni har en härlig onsdag! Jag har varit en sväng på gymmet, åt en rejäl frukost med mycket protein och är redo att tackla dagen. Inatt sov jag riktigt gött vill jag lova, för jag var helt utmattad. Igår var jag med grabbarna på svensexa i Göteborg, en av mina polare skall gifta sig. Vart var vi då undrar ni? 

På Beach Center så klart. Det är ett företag i Gamlestan som har en massa volleybollplaner inomhus, vilket var svinkul att spela! Man får riktig känsla där inne eftersom spelplanerna är av sand och miljön påminner lite om att vara på stranden i Thailand. Dom har både bar och käk så det blev ett par goda thailändska öl efter matcherna.

Vårt lag vann över de andra ganska rejält så vi slapp bjuda på dricka efterråt! På Beach Center fick vi riktigt bra bemötande och vi bokade direkt via deras hemsida, smidigt och bra. Snackade lite med chefen där och det visar sig att dom har både svensexa, möhippa, företagsevent, kickoff, after work och massa annat. Dom kan anpassa sig efter kunden så att säga och är det något jag uppskattar så är det bra service.

Något jag också tyckte var coolt var att dom nyss skaffat Shuffle board. Alltså finns det ett nytt ställe att spela shuffle board i Göteborg! Därmed är ju företagsupplevelsen komplett så att säga. Riktigt kul att antingen starta eller avsluta kvällen med att par rundor shuffleboard. Antingen innan eller efter själva volleybollen.

Vi körde ett par svettiga matcher och efteråt var jag helt slut, ville bara hem och vila mig. Beachvolleyboll är bra på det sättet att man verkligen aktiverar hela kroppen, inte bara vissa delar. Det är riktigt tungt att springa runt i sanden och om man är en vinnarskalle som mig accepterar man aldrig ett nederlag. Då gäller det att kämpa!

Så om ni vill ha ett tips på bästa svensexan (eller möhippan för den delen) eller bara känner för att dra ihop gänget på en riktigt rolig aktivitet kan jag varmt rekommendera Beach Center i Göteborg.

Jag är tyvärr inte best man åt min polare utan där tar hans bror den rollen, men om jag hade varit det hade jag säkert valt samma aktivietet!

Nu är det dags att jobba lite också, man får ju inte glömma bort att man jobbar på ett företag. Men nu har jag i alla fall bra tips på företagsaktivitet tills nästa gång jag skall dra ihop en after work.

Här är en liten video från deras Youtube-kanal:

Ha det gott så länge!
Ken