Massagebehandlingar

Olika typer av behandlingar:

Osteopatbehandlingar

Osteopatbehandlingar är inte exakt massage, men innebär ändå beröring i helande syfte. Det är en typ av behandling som hjälper mot muskelsmärtor. Själva behandlingen är mjukare än massage så om du har låg smärttröskel eller tycker massage är obehagligt kanske det kan vara något för dig? Helt klart en av mina favoritbehandlingar i alla fall!

Olika typer av massage

Jag är ett stort fan av massage, det kanske inte undgått någon. Det finns otroligt många olika typer av massage och jag brukar ofta gå till specialiserade anläggningar om jag vill prova en viss typ av massage. Fördelarna är många, massage ökar blodcirkulationen och mjukar upp muskler. Jag rekommenderar att du Googlar runt lite och hittar det du tror passar dig. Annars kan du läsa min bloggsida där jag skriver lite om olika typer av massage ibland.

SPA?

Alla älskar väl spa, eller hur? Jag själv går på spa så ofta jag kan, helst flera gånger i månaden. Det finns lika många olika typer av spabehandlingar som det finns olika typer av massage, om inte mer. Även här rekommenderar jag att läsa lite på bloggen för tips och inspiration!