Döljer mina snusdosor från min flickvän och mamma

Varje dag numera innehåller en rejäl utmaning. Jag går i 3an på gymnasiet och har börjat snusa något så kopiöst mycket. Varje dag känner jag sugen efter att få stoppa i mig mina prillor av Siberia snus. Men jag står inför det enorma problemet av att min flickvän och min mamma hade dödat mig om dom fick reda på att jag snusade!

Varje gång jag hänger med tjejen så måste jag borsta tänderna noggrant och sen får jag liksom leva med att jag har såna sjuka cravings resten av dagen. Så fort som jag är själv så måste jag liksom snabbt som tusan få in en prilla för att dämpa min abstinens. Siberia snus har liksom den här fantastiska smaken, läste på dosan att den ska innehålla slag av hö och läder. Visst det låter kanske inte magiskt men du anar inte hur gött det sitter under läppen. 

Mitt problem är att jag tror tjejen börjar misstänka något. Jag har kommit på henne någon gång när hon rotar runt i mina väskor efter något så jag antar att hon tror jag döljer något. Min rutin just ner ser ut som så att varje morgon packar jag ner dosan i min skolväska, fast liksom under alla skolsaker. Sen när jag har kommit hem från skolan så tar jag ut min dosa och gömmer den under madrassen, Jag brukar typ spruta deodorant på dosan för att vara säker på att den inte ska lukta. 

Men asså jag blir liksom nervös när hon kollar runt sådär, tänk om hon hittar dosan? Hon kommer ju mörda mig, speciellt för jag håller det hemligt från henne. Vad tycker ni jag ska göra? Ska jag fortsätta gömma det eller ska jag bara säga till henne att jag börjat snusa? Hon kommer ju bli rasande men det kanske är lite bra… Snus har liksom blivit en del av mitt liv, jag behöver det typ för att ens kunna vara på bra humör. Speciellt Siberia snus, det är så sjukt gott att ha under läppen