Arbetsintervju idag!

Tjena bloggen!
För ett par veckor sedan så sökte jag ett jobb som golvläggare på Inhab.se och det ringde för ett par dagar sedan för att boka in mig på en arbetsintervju och den dagen har kommit, jag skall jag dit om ett par timmar.

Idag är en grymt spännande dag.

Är riktigt nervös faktiskt, för jag vill verkligen ha det här jobbet. Har läst på rätt mycket på deras hemsida och hört mig för och det känns som ett sjysst ställe att jobba på. Håll tummarna för mig okej?

Annars då? Jo, träningen går bra just nu. Riktigt bra. Var på gymmet nu på morgonen och det börjar hända grejer. Tror snart jag är tillbaka där jag var i höstas innan jag tappade suget helt. Ska nog kolla på att boka in ett par PT timmar som belöning om jag får jobbet efter intervjun. Unna mig liksom. Det är jag helt klart värd.

arbetsintervju

Börjat kolla lite på semester inför sommaren med. Kanske dumt att boka innan jag vet om jag får jobbet. Känns sådär att isåfall börja med att be om ledigt liksom. Håller span helt enkelt, och så får jag boka om nån vecka när jag vet mer.

Jäklar vad jag håller tummarna nu. Gör det ni med är ni goa? Lovar att berätta ikväll efter min arbetsintervju hur det gick. Nu måste jag dra!